Zaterdag 20 juli 2024
20 juli 2024 - Rivière-sur-Tarn, Frankrijk
Vandaag vertrokken van de camping in argeles sur mer. Gisteravond chris laura en de kids al uitgezwaaid.
Vanmorgen moesten we om 10 uur bij de bandenservice zijn zodat we 2 nieuwe achterbanden zouden krijgen. Zijn we netjes op tijd, zegt sie kerel 11 uur...nee kijk maar je hebt 10 uur gesmst! Nee hoor 11 uur...🤔
Toen dre uit wilde leggen welke banden begon ie te zeiken dat het niet kon dus moest dre weer de barba bandentruc doen....weer 3 banden verwisselen zodat ze de 2 achterbanden konden doen...stonden we daar in de zinderende hitte .
Die vent vond de voorbanden ook slecht maar die wilde we niet laten vervangen. Heeft ie ons gewoon super lang laten wachten! Ik ben op een gegeven moment naar binnen gegaan en heb gewoon gezegd we hadden om 10 uur een afspraak. Zijn excuus was ze hadden het druk en ze deden hun best...yeah Wright...i do not care!!!!!
Half 12 werden we eindelijk geholpen...buiten ook de parking...nee niet op de brug, woop woop...maar gewoon lekker langzaam buiten op de parking in de zon!!!!
Nadat dan eindelijk de banden zijn vervangen en heel familie Groeneveld chagrijnig was, konden we eindelijk naar de volgende camping vertrekken.
Gelukkig wisten we dat we 2 nachten plek hadden 😋
3 uurtjes rijden en voila...leuke camping aan een riviertje. Tegen de bergen aan, heel mooi! En ze hadden verkeerd met ons gecommuniceerd, dus plekje aan de rivier zonder bijbetalen! Eindelijk zit er ook iets mee.
Hopelijk slapen we goed en kunnen we morgen Eline haar verjaardag gezellig vieren.

Fijne verjaardag vandaag en Eline van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Maak er een mooie dag van.